Gebogen Baffle aluminium plafond

Gebogen Baffle aluminium plafond

Specificatie: aangepast

Dikte: meestal 2,0-3,0 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester gepoedercoat, thermisch transfer printen

Grondstof: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serie

Land van herkomst: Guangdong China

Productdetails

Het gebogen aluminium plafond van het schot heeft een mooie uitstraling. Het kan met verschillende decoratieve stijl worden gecombineerd, creëer verschillend visueel effect. Dit plafond is geschikt voor plafond- en wanddecoratie. Het is eenvoudig te installeren en compatibel met andere materialen. Het metalen schottenplafond overtuigt door zijn speciale gebogen vorm, die kan worden aangepast aan elk gebogen effect dat u wenst. Het kan het artistieke effect krijgen en het gebouw mooier maken.

Gebogen baffle aluminium plafond wordt veel gebruikt in plafond en achtergrond wanddecoratie. Het unieke effect is geschikt voor winkelcentrum en tentoonstellingshal, enz.

Vergeleken met een plat atypisch aluminium bekledingspaneel, vertoont het gebogen plafond van het aluminium schot een artistiek effect volgens verschillende specificaties en lengte, waardoor de ruimte meer ruimte krijgt.

Gebogen baffle aluminium plafond kan worden samengesteld uit verschillende stijlen op basis van verschillende kleurkeuze. Het verbazingwekkende visuele effect voldoet aan het speciale concept van de ontwerper. Het plafond is populair vanwege zijn karakteristieke eigenschappen als vuurvast, goede ventilatie en duurzaamheid.

Gebogen plafond aluminium plafond wordt aanbevolen door ontwerpers en verschijnen in de meest grandioze constructies.


1,8 mm ophangstok gebogen baffle aluminium plafond-1.jpg


2, de kiel van U-vorm aluminium baffle


3, U-vormige aluminium keerplaatcelling
gebogen baffle aluminium plafond-2.jpg


4.jpg广州市新图书馆 (3).jpg

广州市新图书馆7.jpg广州太阳新天地3.jpg广州 太阳 新天地 4.jpg


Onderzoek