Houtnerf aluminium plafond

Houtnerf aluminium plafond

Specificatie: aangepaste

Dikte: meestal 0.5-1.2 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester poedercoating, thermische overdracht afdrukken

RAW materiaal: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061 serie

Land van herkomst: Guangdong, China

Productdetails

Houtnerf aluminium plafond is een soort van modieuze plafond. Het houten bord vervangt en wordt een eco-vriendelijke plafond. Vergelijken met houten bord, houtnerf aluminium plafond heeft het voordeel van lichtgewicht, vocht-proof, warmte isolatie en corrosie weerstand. Houtnerf aluminium plafond wordt veel gebruikt in hotel en winkelcentrum, omdat het is aantrekkelijk en natuurlijke.

Houtnerf aluminium plafond is deze jaren populair vanwege de rechte lijntype, een open frame, verschillende kleur en flexibele ontwerp. Houtnerf aluminium plafond heeft ordelijke lijn en duidelijke laag te geven kort en modieuze stijl. Bovendien is dit soort plafond is zeer eenvoudig te installeren en te ontmantelen.

Houtnerf aluminium plafond kan van binnen 6 meter lengte worden aangepast. De beschikbare dikte is van 0,5 mm tot 1.2 mm. Het oppervlak afgewerkt hout graan heeft voordeel van heldere en levendige graan, uitstekende weersbestendigheid, brandwerende en eco-vriendelijke.

Bahe bedrijf maken van de plaat nauwkeurigheid en oppervlak van perfectie als inspectie standaard, voor de productie van goede kwaliteit van de houtnerf aluminium plafond voor de klant. Bahe brengen in technologie van Italië overdracht houtnerf om ervoor te zorgen dat plafond van schoonheid, uitstekende weersbestendigheid, corrosieweerstand en duurzaamheid.


1、8mm hangende polewood grain aluminum ceiling-1.jpg


2、The Kiel van de U-vormige aluminium klankbord


3、U-vormig aluminium klankbord cellingwood grain aluminum ceiling-2.jpg


虎门国际购物中心 (10).jpg  虎门国际购物中心 (25).jpg

惠州华贸中心 (36).JPG 惠州华贸中心 (54).JPG 惠州华贸中心.JPG

Onderzoek