Inleg metaal vals plafond

Inleg metaal vals plafond

Specificatie: 300 * 300 600 * 600 600 * 1200 300 * 1200 mm of aangepaste

Dikte: meestal 0.5-1.2 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester poedercoating

RAW materiaal: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061 serie

Land van herkomst: Guangdong, China

Productdetails

3 产品特征标题.png

De inleg metaal vals plafond is gemaakt van hoge kwaliteit aluminiumlegering, het gebruik van geavanceerde materialen herverdeling en compressie molding proces om ervoor te zorgen dat de afgewerkte aluminium paneel vorm stabiliteit, de vlakheid en de dimensionale nauwkeurigheid.

Het paneel specificaties kunnen worden aangepast en hetzelfde voor de dikte en de kleur van het panel. Het Lay-in aluminium plafond heeft eenvoudige installatiesystemen, die klanten voorzien van een nette uitstraling, eenvoudig en vol van verandering plafond effect.

Als decoratie bouwsector snel groeit, wordt inleg metaal vals plafond veel gebruikt in ziekenhuis, kantoor, toilet, laboratorium, lobby en entertainmentcentrum, enz. Vergeleken met traditionele metalen vals plafond, is het meer plat en gestage van het effect van de installatie. Er zijn sommige strikte eisen te koppelen aan lichtapparatuur en brandbestrijdingsmiddelen om ervoor te zorgen het hoge standaard effect.

Bahe bedrijf heeft volledig oplossing voor de award-winnende office project. Niet alleen te overwegen de installatie van inleg metaal vals plafond, maar ook perfect naar het apparaat van luchtvoorwaarde, lamp, vent, Draadboom en brandbestrijdingsmiddelen overeen.

Bahe bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van aluminium vierkante plafond. Er zijn verschillende oplossingen voor het aanbieden van professionele service en technologie.


5 节点图标题.png

lay-in metal false ceiling.jpg


1、8mm hangende pole


2、Hanging delen van de 50 belangrijkste kell


3、50 belangrijkste Kiel


4、Hanging delen van de driehoek Kiel


5、Triangle Kiel


6、clip-in aluminium cellinglay-in metal false ceiling-2.jpg


7 相关案例标题.png

IMG_8456.JPG

IMG_1792_副本.jpg

IMG_3677_副本.jpg


9 合作伙伴标题.jpg

10 合作伙伴2.jpg14 联系信息标题.jpg


Onderzoek