S-vormig aluminium plafond

S-vormig aluminium plafond

Specificatie: Breedte s300 mm

Dikte: meestal 0.8-1.2mm

Oppervlaktebehandeling: polyester gepoedercoat

Grondstof: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serie

Land van herkomst: Guangdong China

Productdetails

S-vormig aluminium plafond met uniek ontwerp, extra sterk 3D visueel effect, met behulp van een speciale windbestendige kiel voor installatie, elke clip is ontworpen om winddicht te zijn. Het is duurzaam en meer geschikt voor buitendecoratie, vooral voor benzinestations. Aluminium strip plafond heeft karakteristiek van warmte-isolatie, schimmelbestendig en licht van gewicht.

Het s-vormige aluminium plafond heeft een goede grondstof van de legering en een hoge precisie om het oppervlak van het paneel vlakker te maken. Bovendien kan de internationale merkverf zorgen voor het effect en de levensduur van het plafond. Het kan ook aluminium winddicht vals plafond worden genoemd, dat vaak wordt gebruikt in benzinestations, omdat het eigenschappen heeft van een brandveilig, lichtgewicht en stabiel installatiesysteem.

Het s-vormige aluminium plafond wordt veel gebruikt in tankstation, busstation, luchthaven en winkelcentrum. Het is geschikt om te gebruiken in de grote en open openbare ruimte. Niet-gekwalificeerd voltooid effect kan worden veroorzaakt door een slecht paneel of kiel, dus het is belangrijk om een ​​paneel- en installatiesysteem van goede kwaliteit te analyseren. Het bedrijf van Bahe kan aan de hoge standaardvraag voldoen.


1, M8 gegalvaniseerde ophangstok s-vormige aluminium plafond-1.jpg


2, Opknoping delen van 50 mian kiel


3, S-vormige kiel


4,50 hoofdkiel


5, Hangende delen van de S-vormige kiel


6, S-vormige aluminiumcelling


s-vormige aluminium plafond-2.jpg


221462627330726584.jpgIMG_6128.JPG

IMG_6137.JPG汽车加油站 (2).JPG

Onderzoek