Water Drop Screen Ceiling

Water Drop Screen Ceiling

Specificatie: aangepast

Dikte: meestal 0.8-1.2mm

Oppervlaktebehandeling: polyester gepoedercoat, thermisch transfer printen

Grondstof: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serie

Land van herkomst: Guangdong China

Productdetails

Het plafondscherm met waterdruppel houdt van prachtige regendruppels in de lucht. De structuur is eenvoudig, hij is gemaakt van aluminium door extrusie, het is hard en de rechtheid is goed. De installatiestructuur is de clip-in-structuur van de kiel. Dit lineaire metalen plafond heeft voordelen van unitaire hoogte, ordelijke opstelling en de transparante structuur. Het is meestal van toepassing voor winkelcentrum.

Water drop scherm plafond heeft handige installatie systeem, het is eenvoudig te installeren en reparatie van de hided brandblusapparatuur, airconditioning apparatuur en lamp apparaat. Dit soort plafond wordt veel gebruikt in openbare en open ruimten, zoals het metrostation, supermarkt, luchthaven, entertainment, tentoonstellingshal, enzovoort.

Water drop scherm plafond heeft voordelen van duidelijke lijn, helder systeem, verschillende kleuren en een sterk zicht gevoel. Het kan op verschillende hoogte worden aangepast op basis van uw behoefte.

Het bedrijf van Bahe maakt een verbazingwekkend waterafvoerplafond dat flexibel is om te onderhouden. Het plafond kan de kiel verbergen en andere voorzieningen die een kort en modieus effect geven.


water drop screen ceiling-1.jpgwaterdruppel scherm plafond-2.jpg


广州保利国际贸易中心4.JPG广州保利国际贸易中心8.jpg

Onderzoek