Bamboe aluminium honingraat paneel

Bamboe aluminium honingraat paneel

Specificatie: aangepaste

Dikte: aangepaste

Oppervlaktebehandeling: Bamboe complex

RAW materiaal: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061 serie

Land van herkomst: Guangdong, China

Productdetails

3 产品特征标题.png

Bamboe aluminium honingraat paneel is een nieuw soort groene decoratieve materialen. Aluminium paneel en bamboe materiaal zijn perfect gecombineerd door de Duitse geavanceerde composiet technologie en hoge sterkte thermoplastische lijm systeem samengestelde, de productstructuur is solide, en niet makkelijk te verlaten.

Met betrekking tot aard, bescherming van het milieu, waarin wordt gepleit voor groene decoratie en nadruk op de duurzame ontwikkeling van vandaag, bamboe aluminium honingraat panelen met zijn unieke kenmerken, de uitstekende kwaliteit van de interne en de aangename natuurlijke textuur, worden de belangrijkste producten van moderne decoratieve materialen.

Bamboe aluminium honingraat paneel van groen, terug naar de natuurlijke decoratief effect, heeft zijn begunstigd door binnenlandse en buitenlandse bouw, op grote schaal gebruikt in architecturale decoratie. Bahe bedrijf leveren verschillende bamboe strip aluminium honingraat bestuur, dikte specificaties en bamboe huid stijl selectie, afhankelijk van de eisen van de dikte van het paneel, honingraat core dikte en zo verder, maak de aangepaste bamboe aluminium honingraat panelen. Het is decoratieve hoofdproduct in moderne tijden met zijn aard en onschuldig functie. Met uitstekende prestaties in geluidsisolatie, thermische isolatie, vlamwerende en hoge windweerstand, aluminium honingraat composiet paneel uitgebreid zijn toegepast op het interieur en exterieur decoratie.


5 节点图标题.png

1、M8 hangende poleBamboo Aluminum Honeycomb Panel-1.jpg


2、rivet


3、Aluminum honingraat panelen


4、joint


5、Special aluminium strip


Bamboo Aluminum Honeycomb Panel-2.jpg


4.jpg  虎门国际购物中心 (19).jpg

虎门国际购物中心 (20).jpg  深圳华润1234  (18).jpg  竹铝蜂窝板.png11 我们的工厂标题.jpgOnderzoek