Kolom-aluminium-honingraatpaneel

Kolom-aluminium-honingraatpaneel

Specificatie: maat

Dikte: aangepast

Oppervlaktebehandeling: PVDF gecoat, polyester gepoedercoat, hermale transferbedrukking, marmeren effectbehandeling

Grondstof: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serie

Land van herkomst: Guangdong China

Productdetails

Kolom-aluminium Honingraatpaneel is een van de representatieve materialen voor binnen- en buitenzuildecoratie. Samenstelling van het product:

1. Aluminium front-panel gebruik hoogwaardige aluminiumlegering plaat voor de substraat, de dikte is 0.7 ~ 1.2mm.

2. Het aluminiumbodempaneel gebruikt de plaat van uitstekende kwaliteitaluminiumlegering voor de ondergrond, is de dikte 0.5 ~ 1.0mm.

3. Aluminium honingraat kern gebruik kernmateriaal met zeshoekige aluminium honingraat kern, aluminiumfoliedikte is 0.04 ~ 0.07, lengte van de zijkant is 5-6mm.

4. Kleefstof is twee-componenten polymeer epoxyfilm en epoxyhars.

Kolomaluminium Honingraatpaneel heeft voordelen als hoge sterkte, lichtgewicht, vlakheid, vuurbestendig, geluidsisolatie, warmte-isolatie, uitstekende weersbestendigheid, goede oppervlakteruwheid en gemakkelijk schoon te maken. Aluminium honingraatbekledingspaneel van verschillende specificaties en afmetingen hebben allemaal een extreem hoge rechtheid en hebben het voordeel dat ze niet gemakkelijk te vervormen zijn, en het kan de hoogste intensiteit en buigweerstand bereiken met het lichtste gewicht, wat onvergelijkbaar is in vergelijking met andere materialen, waardoor het wordt momenteel het lichtgewicht materiaal dat de voorkeur heeft in de bouwsector. Column Aluminium Honeycomb Panel wordt veel gebruikt in de decoratie van de binnen- en buitenkamerzuil.


Column Aluminium Honeycomb Panel-1.jpg

Column Aluminium Honeycomb Panel-2.jpg


5.jpg6.jpg

IMG_2223.JPGIMG_3444.JPG深圳机场 (50).jpg11 我们 的 工厂 标题 .jpgOnderzoek