Kolom aluminium gevelbekleding paneel

Kolom aluminium gevelbekleding paneel

Specificatie: aangepaste

Dikte: meestal 2.0-3.0 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester poedercoating, bekleed, PVDF thermische overdracht afdrukken, marmeren effect behandeling

RAW materiaal: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061 serie

Land van herkomst: Guangdong, China

Productdetails

Kolom aluminium gevelbekleding paneel is aangepast voor de indoor en outdoor decoratieve pijler. Kolom aluminium gevelbekleding paneel is goede boogvormige plaatmateriaal. Het kan voldoen aan de eisen van de ontwerper van verschillende vormen en patronen. Het kan niet in de plaats van andere materialen als zijn recycleerbaar karakter en geen schade aan het milieu. Bovendien, de installatie van het product heeft gefelst en naadloze manier, en ervoor zorgen dat de kloof tussen platen nauw is vlak en glad.

De interieur kolom aluminium gevelbekleding paneel is het grootste deel van het interieur, als gevolg van materiële beperkingen van de traditionele marmer, voor de kolom decoratie stijl eentonig, kolom aluminium gevelbekleding paneel met metalen vakmanschap en rijke kleuren perfect dit probleem oplossen. Dus met superieure milieuprestaties en modelleren proces, wordt de kolom aluminium gevelbekleding paneel wijd gebruikt. Volgens verschillende ontwerpeisen, kunnen het verwerkt tot verschillende specificaties en oppervlak, gat vorm, patroon en perfecte effect van licht.

Indoor pijler aluminium paneel is het bereiken van de perfecte manier van arc, vorm, holle ontwerp. Van 4 meter lengte en breedte van 1,5 meter, kan het deelvenster worden onderverdeeld in helft, een derde, een kwart van de Raad van bestuur overeenkomstig de verschillende Indoor ontwerpeisen decoratie.


1、pop klinknagelColumn Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum beugel

3、Foam

4、Aluminum bekleding paneel

5、Self-onttrekt schroef

6、Sealant

7、Square stalen buis

8、Angel sleel

9、set schroeven

10、Expansion schroefColumn Aluminum Cladding Panel-2.jpg


IMG_0560.JPG  IMG_3169.JPGIMG_9893.JPG  包柱铝蜂窝铝板3 - 副本.jpg
15联系方式2.jpgOnderzoek