Haak op aluminium paneel

Haak op aluminium paneel

Specificatie: maat

Dikte: meestal 1,5-3,0 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester gepoedercoat, PVDF gecoat, thermische transferbedrukking, marmeren effectbehandeling

Grondstof: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serie

Land van herkomst: Guangdong China

Productdetails

Haak op Het oppervlak van het aluminium paneel is vlak, met eenrichtingsparallelle kielhaakstructuur. De panelen hechten ordelijk door de kiel, een soort aluminium binnenpaneel. Het is met een gladde oppervlak, unidirectionele parallelle gehaakte kielstructuur en het unieke ontwerp, het zou de activiteit tussen de platen goed kunnen regelen en ervoor zorgen dat de opening tussen de platen dicht en vlak is. De nok van elk stuk paneel is helder, verschillende breedtes kunnen verschillende combinaties opleveren.

Hook On Aluminium Panel productsysteem is gestructureerd, genereus en met compacte opstelling, het zou de kijkruimte kunnen vergroten, voelt een sterke moderne zin. Het is met kenmerk van vlamvertragende, anti-corrosie, vochtbestendige voordelen, en eenvoudige montage en demontage, eenvoudige constructie en onderhoud.

De kleur kan worden aangepast, en geperforeerde ophanging binnen aluminium bekleding paneel wordt veel gebruikt in de hoge kantoorruimte, ziekenhuizen, luchthavens, clubs, banken, winkelcentra, vergaderzalen, experimentele kamers, tentoonstellingshallen en andere plaatsen.


1,8 mm ophangstok Hook On Aluminum Panel-1.jpg


2, Hangende delen van 50 hoofdkiel


3, Hangende delen van de haak op de kiel


4,50 hoofdkiel


5, Z-vormige kiel


6, Haak op het paneelplafond van het Aluminium

Hook On Aluminum Panel-2.jpg


IMG_6033.jpgIMG_6132.jpg

广州云峰珠宝城.jpg深圳滨海医院 (16).jpg
15 联系 方式 2.jpg


Onderzoek