Patroon afdrukken Aluminium paneel

Patroon afdrukken Aluminium paneel

Specificatie: aangepast

Dikte: meestal 2,5-6,0 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester gepoedercoat, PVDF gecoat, thermische transferbedrukking, marmeren effectbehandeling

Grondstof: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serie

Land van herkomst: Guangdong China

Productdetails

Patroon bedrukt aluminium paneel is een ander kunstproduct na uitgehold aluminium paneel, atypische aluminium bekleding paneel kwam uit, het voornamelijk belichaamd op het oppervlak van de decoratieve, het uiterlijk is prachtig, patronen is rijk en kleur textuur is realistisch en duidelijk, die voldoen aan de verschillende artistieke uitdrukkingsvereisten van architecturale decoratie. Door de muurontwerppatronen voor segmentatiebewerking en koppelingsinstallatie, wordt een groot gebiedspatrooneffect bereikt.

Patroondruk Aluminium plaatwerk is hetzelfde als andere soorten aluminium panelen, metalen buigingen kunnen worden verwerkt tot een verscheidenheid aan complexe vormen.

Bahe's International geavanceerde apparatuur, materialen en volwassen technologie, kon voldoen aan de verschillende bouwprojecten op aluminium paneel vereist artistieke elementen afdrukken, op hetzelfde moment, het oppervlaktepatroon is meer gedetailleerd en blijvend effect.

Voor de oppervlaktebehandeling van aluminium oppervlakken met patronen, zullen we eerst een basisverf voor de eerste laag spuiten en vervolgens door thermische overdrachtstechnologie het gewenste patroon op aluminium paneel aanbrengen. Het zou het patroon vrij kunnen ontwerpen, het wordt veel gebruikt in moderne decoratie vanwege de flexibele en unieke functie.


1: Kiel onderbed Patroon afdrukken Aluminium Panel-1.jpg


2: Alum beugel


3: zelfborende schroeven


4: verzonken klinknagel


5: 2,0 mm aluminium paneel


13 我们 的 工厂 3.jpg


15 联系 方式 2.jpg


Onderzoek