Geperforeerd aluminium paneel

Geperforeerd aluminium paneel

Specificatie: maat

Dikte: meestal 1,5 - 2,5 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester gepoedercoat, PVDF gecoat,

Grondstof: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061-serie

Land van herkomst: Guangdong China

Productdetails

Geperforeerd aluminium paneel wordt veel gebruikt in de externe vliesgevels en binnenhuisinrichting, het laat het gebouw de bewegende elementen verhogen en heeft een goed effect op de plotselinge binnenverlichting en vertoont zeer goede patroonprestaties vanwege zijn superieure milieuprestaties en zijn plasticiteit die andere bouwmaterialen kunnen niet worden vervangen, het wordt gezocht door architecten.

Bahe bouwmaterialen bedrijf geïmporteerd Duitsland automatische CNC ponsmachine, kan gemakkelijk bereiken geperforeerde aluminium paneel van een verscheidenheid van complexe gatenvorm verwerking, om klanten te ontmoeten ponsen aluminium paneel verschillende gaten, onregelmatige opening, gradiënt gat behoeften, terwijl de nauwkeurigheid van ponsen verwerking, De grootste mate van voldoening om te voldoen aan de hoge normen van architectonisch ontwerp, volledige uitdrukking van architectonische ontwerp innovatieve ideeën. Het oppervlak is glad en koud tot een grote plaat. Tegelijkertijd ponsen aluminium paneel met geavanceerde apparatuur, hoge snelheid werkefficiëntie, kan ervoor zorgen dat de geperforeerde aluminium paneel productiecyclus en de voortgang van het project.

Geperforeerd aluminium paneel Modellering kan worden gediversifieerd, met geluid absorberende katoen op de rug, het effect zal beter zijn. Geperforeerd aluminium bekledingspaneel wordt veel gebruikt in kantoren, winkelcentra, conferentiezalen, experimentele kamers, beurshallen en andere plaatsen dankzij de geluidsabsorberende functie.


1, M8 hangig paal Geperforeerd aluminium paneel-1.jpg

2, hijsogen

3, Alum-beugel

4, verzonken klinknagel

5, zelfborende schroeven

6,1.0 mm Alum gevelbeplating

7,2,0 mm geperforeerd Alum gevelbeplating paneel

8, wallGeperforeerd aluminium paneel-2.jpg


2.jpgIMG_2015.JPG

IMG_3007.JPGIMG_5931.jpg
15 联系 方式 2.jpg


Onderzoek