Houtnerf aluminium wandpaneel

Houtnerf aluminium wandpaneel

Specificatie: aangepaste

Dikte: meestal 1,5-3.0 mm

Oppervlaktebehandeling: thermische overdracht afdrukken

RAW materiaal: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061 serie

Land van herkomst: Guangdong, China

Productdetails

Guangdong Bahe bouwmaterialen Co., Ltd is toegewijd innovatie als belangrijke indicator van de ontwikkeling van de onderneming. We introduceren Italiaanse houtnerf overdragingstechnologie, opereren en verschillende persoonlijkheid van de houtnerf muur aluminium paneel producten te ontwikkelen. Hoogwaardige prachtig patroon, kleur textuur realistisch, solide patroon slijtage, voldoen aan de marktvraag voor houtnerf muur aluminium paneel en bevordering van de ontwikkeling van de industrie.

De hoofdfunctie van de houtnerf aluminium wandpanelen is het decoratieve effect van het gebouw. Het kan de muur beschermen, verbeteren van de robuustheid van de muur, duurzaamheid, verlengen van de gebruiksduur van de muur evenals verbeteren het gebruik van de functie van de muur. Houten graan wand aluminium panelen kunnen ook het verbeteren van de muur isolatie en geluidsisolatie capaciteit, het artistieke effect van het gebouw verbeteren, verfraaien de omgeving. Gemakkelijke installatie, kan sterk verkorten van de duur van de inrichting van het gebouw.

Houtnerf aluminium paneel werd een nieuw milieubescherming decoratie materiaal en tegenwoordig meer en meer projecten houtnerf aluminium paneel in moderne indoor en outdoor decoratie toepassen.


5 节点图标题.png

1、Steel beugelWood grain Aluminum Wall Panel-1.jpg


2、Expansion schroef


3、Self-onttrekt schroef


4、Angel staal


5、Countersunk klinknagel


6、Alum beugel


7、Aluminum paneel


Wood grain Aluminum Wall Panel-2.jpg


广州保利国际贸易中心7.JPG  广州保利国际贸易中心 (31).JPG
15联系方式2.jpg


Onderzoek