Gebogen aluminium gevelbekleding paneel

Gebogen aluminium gevelbekleding paneel

Specificatie: aangepaste

Dikte: meestal 2.0-3.0 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester poedercoating, bekleed, PVDF thermische overdracht afdrukken, marmeren effect behandeling

RAW materiaal: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061 serie

Land van herkomst: Guangdong, China

Productdetails

Gebogen gevelbekleding aluminium paneel is de manier om de boog en multi-level space-ontwerp. Een breed scala aan kleuren, oppervlakte behandeling en kromming keuze, maakt de boogvormige aluminium gevelbekleding paneel wordt de toekomstige trend. Gebogen gevelbekleding aluminium paneel is met boog, boog en Golf-vormige drie boogvormige stijl, zoals geperforeerd geluid behandeling of flatpanel kon worden gemaakt.

De combinatie van gebogen gevelbekleding aluminium paneel lijnen en kleur, niet alleen de prestaties van de rechte lijn toont, maar ook kan hebben meer prestaties en stijl.

Verschillende project ontwerpeisen zijn niet de dezelfde boog, dus de processing procedures en verwerkingsmethoden is nog complexer, de vereisten van de verwerkingsapparatuur en ontwerp ontwerper ontwerpvereisten zijn zeer hoog, het moet fabrikant kracht hebben om te produceren.

Haar unieke stijl in gevarieerde vorm en ontwerp voldoen aan de decoratie van de voorgevel. Exterieur aluminium gevelbekleding paneel wordt een prachtige en stijlvolle decoratie materiaal voor de nieuwbouw voor grootschalige buiten. en Bahe bedrijf heeft de kracht om dit te bereiken.


1、pop rivtCurved Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum beugel

3、Foam

4、Aluminum bekleding paneel

5、Self-onttrekt schroef

6、Sealant

7、Square stalen buis

8、Angle staal

9、set schroeven

10、Expansion schroef
Curved Aluminum Cladding Panel-2.jpg


6358302908309704302248263.jpg

Onderzoek