Exterieur atypische aluminium paneel

Exterieur atypische aluminium paneel

Specificatie: aangepaste

Dikte: meestal 2.0-3.0 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester poedercoating, bekleed, PVDF thermische overdracht afdrukken, marmeren effect behandeling

RAW materiaal: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061 serie

Land van herkomst: Guangdong, China

Productdetails

Met aluminium deelvenster Structuur flexibiliteit, exterieur atypische aluminium paneel maken in de vereiste grootte overeenkomstig de ontwerpeisen voor site, de correctie van de achterkant met ribben, kan maken de structuur een stabieler product, het ontwerp is uniek, structuur is willekeurig en verschillende. Het uiterlijk van exterieur atypische aluminium paneel combineert moderne decoratieve kenmerken en veel gevoel van de tijden ontwerp, zodat de essentie van het aluminium paneel kan volledig worden weerspiegeld, maakt de ruimte vullen met niveau gevoel en vormen een compleet systeem.

De buitenkant atypische aluminium paneel kan worden verwerkt in een specifieke vorm van aluminium paneel producten door snijden, lassen en slijpen. De aluminium paneel fabrikanten verdiepen van de tekeningen door de technische fabrieksteam volgens het ontwerpplan van de ontwerper, bepalen de gehele decoratieve oppervlak van elke plaat aluminium en vervolgens komt overeen met de productie en verwerking tekeningen, de aluminium blad knippen, rolling boog, de finale lassen gepolijst volgens de grootte van de tekeningen, en in de vereiste vorm kan verwerken. De buitenkant atypische aluminium paneel wordt een prachtige en stijlvolle decoratie materiaal voor de nieuwbouw voor grootschalige buiten.


1、pop rivtExterior Atypical Aluminum Panel-1.jpg

2、Alum beugel

3、Foam

4、Aluminum bekleding paneel

5、Self-onttrekt schroef

6、Sealant

7、Square stalen buis

8、Angle staal

9、set schroeven

10、Expansion schroefExterior Atypical Aluminum Panel-2.jpg


IMG_3806.JPG11 我们的工厂标题.jpgOnderzoek