Hol uit aluminium gevelbekleding paneel

Hol uit aluminium gevelbekleding paneel

Specificatie: aangepaste

Dikte: meestal 1,5-3.0 mm

Oppervlaktebehandeling: polyester poedercoating, bekleed, PVDF thermische overdracht afdrukken, marmeren effect behandeling

RAW materiaal: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061 serie

Land van herkomst: Guangdong, China

Productdetails

Holle uit aluminium gevelbekleding paneel is een architectonische vorm gordijn aluminium paneel muurconstructie, holle uit op de aluminium paneel in een verscheidenheid van artistieke patronen, niet alleen decoratief effect, maar ook kan reflecteren de verschillende gebouwen voor rekening van de cultuur.

Hol uit gordijn wandpanelen hoeft aan de aluminium paneel fabrikanten hoge intelligentie en hoge precisie CNC apparatuur, en de noodzaak voor een professioneel ontwerpteam, volgens de tekeningen programmeren verwerking, maken een perfecte kunst holle uit aluminium deelvenster producten.

CNC verspanen en numerieke besturing constructie is door gebruik CNC apparatuur voor verwerking materialen, en digitale bouw is het "digitale" en "bouwnijverheid" concept enten, begon te herdefiniëren van de oorspronkelijke architecturale discours.

Hol uit vliesgevel is onder de steun van eigen discours systeem en numerieke controle-uitrusting voor opbouwen, is gebaseerd op "CNC verspanen" en "CNC bouw"

We importeren een numerieke besturing punch machine oproep TRUMPF. Het is een vol-automatische paneel CNC geïmporteerde ponsen uit de Duitsland gewonnen. Elk stuk van kunst gesneden aluminium paneel behoren particulieren, verhoogt het artistieke elementen voor het bouwen van decoratie. Dit geldt voor de binnenlandse en externe gordijn wandversiering en verlaagde plafond. Het wordt warm trends voor moderne inrichting.


1、pop klinknagelHollow Out Aluminum Cladding Panel-1.jpg

2、Alum beugel

3、Foam

4、Aluminum bekleding paneel

5、Self-onttrekt schroef

6、Sealant

7、Square stalen buis

8、Angle staal

9、set schroeven

10、Expansion schroef

Hollow Out Aluminum Cladding Panel-2.jpg


687dc00d-50bb-454d-9830-55d3ee1b7519.jpg 佛山图书馆新馆 (1).jpg

佛山图书馆新馆 (2).jpg 佛山图书馆新馆 (3).jpg镂空铝单板 (3).jpg


Onderzoek