Dak bouwkundig PVDF gecoat aluminium paneel

Dak bouwkundig PVDF gecoat aluminium paneel

Specificatie: aangepaste

Dikte: meestal 1,5-3.0 mm

Oppervlaktebehandeling: PVDF-coating

RAW materiaal: aluminiumlegering 1100, 3003, 5257, 6061 serie

Land van herkomst: Guangdong, China

Productdetails

Het ontwerp en de inrichting van het gebouw bouwkundig dak, met de tijden ontwikkeling, met name de moderne high-end gebouwen op het dak bouwkundig deel, dak bouwkundig PVDF gecoat aluminium paneel is wijd verbeid gebruikt.

Dak bouwkundig PVDF gecoat aluminium paneel is uitgebreid gebruik in interieur en externe decoratie als haar uitstekende weer resistance、corrosion resistance、light gewicht en eenvoudig te installeren.

Dakpannen bouwkundig PVDF gecoat aluminium paneel functies: ten eerste, het is eenvoudige installatie. Volgens de decoratieve behoeften van het gebouw-oppervlak, PVDF gecoat aluminium paneel verwerkt tot specifieke grootte specificaties door middel van lassen, buigen en andere technologie. Complexe geometrische modellen kan worden aangepast. Het is de staalconstructie, eenvoudig en handig. Ten tweede, de kleur is diversiteit en weer vermogen. Kleur volgens de overeenkomstige Pantone-kleur die OT gebaseerd op de vereisten van de ontwerper kon maken.

Dakpannen bouwkundig PVDF gecoat aluminium paneel spuiten proces: ten eerste, de plaat voor het spuiten, het blad oppervlak moet doorlopen de decontaminatie en chemische oliebehandeling om chrome film, ter verbetering van de hechting van coatings en metalen oppervlak en oxidatie te produceren weerstand, het is bevorderlijk voor het uitbreiden van de verf van de nuttige levensduur van het membraan.

Dak bouwkundig PVDF gecoat aluminium paneel is ook populair in de architect en ontwerper met zijn recycleerbaar karakter en geen schade aan het milieu.


1、pop klinknagelRoof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-1.jpg

2、Alum beugel

3、Foam

4、Aluminum bekleding paneel

5、Self-onttrekt schroef

6、Sealant

7、Square stalen buis

8、Angle staal

9、set schroeven

10、Expansion schroef

Roof Soffit PVDF coated Aluminum  Panel-2.jpg


广州海印又一城.jpg IMG_3608.JPGIMG_3913.JPG   广州海印又一城.jpg12 我们的工厂2.jpg


15联系方式2.jpgOnderzoek