Winkelcentrum Buitenmuur Aluminium Bekledingssysteem

Winkelcentrum Buitenmuur Aluminium Bekledingssysteem

Oppervlaktebehandeling: PVDF-coating
Coating Merk: PPG, Akzo Nobel
Materiaal: aluminium, aluminiumlegering
MOQ: 200 vierkante meter
Leveringsclausule: FOB, CIF

Productdetails

Als een vorm van vliesgevel wordt vliesgevel aluminiumfineer hoofdzakelijk gebruikt voor wandschaduw en niet-verlichte muren in plaats van mozaïek en algemene zandstralen. Met zijn lichtgewicht, hoge stijfheid, weerbestendigheid en corrosieweerstand; Het kan worden verwerkt tot verschillende complexe vormen, zoals vlak, boogoppervlak en bol, met een rijke kleur oppervlaktebehandeling, eenvoudige installatie en constructie, handige reiniging en onderhoud en uitstekende bescherming van het milieu en brandbeveiligingsfuncties. Door de werking van verschillende belastingen op hoge gebouwen te allen tijde, met name de hoge winddruk, is het Mozaïek gemakkelijk af te vallen en zal het gordijnmuurmateriaal met zwakke hardheid worden vervormd vanwege de grote winddruk.


aluminum-cladding-system.jpg

aluminum-cladding-panels-1.jpgaluminum-cladding-panels-2.jpgaluminum-cladding-panels-3.jpgHet aluminiumvernisje van de gordijnmuur is geschikt voor decoratie van het hogere bureaugebouw, bureau, het winkelen vierkant, gang, luchthaven, post, fabrieksgebouw, het ziekenhuis, club, bank, winkelcomplex, tentoonstellingszaal, enz.
Zhuhai-New-City-Aluminum-Cladding-System.jpgNew-Sun-City-Aluminum-Cladding-Wall-System.jpg
Tigu-Aluminum-Curtain-Wall-System.jpgFAQ                                                                                                      


1. Waarom kiezen voor BAHE?

a) Met 8 jaar ervaring in de productie van gecertificeerde aluminiumproducten (bekleding van wandpanelen en plafondtegels) in meer dan 30 landen en regio's, met Singapore als onze belangrijkste markt.

b) Het leveren van een breed assortiment aluminium productseries met een goede kwaliteit en de meest concurrerende prijs.

c) Het aanbieden van goed verpakken en verzending suggestie om onnodige problemen te voorkomen.

d) Het hebben van een professioneel, positief en responsief handelsteam om betrouwbare service te bieden. U kunt op elk moment onze uitstekende after-sales service hebben.

e) BAHE handhaaft altijd een strikte norm voor productkwaliteit met een goede reputatie. Wij zorgen ervoor dat onze klant alleen betrouwbare kwaliteitsproducten levert.


2. Beschikbare dikte en grootte?

Gemeenschappelijke dikte van aluminium gevelbekleding gordijn wandpaneel zijn 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm, 3,0 mm en 4,0 mm.

Normale afmetingen van de aluminiumbekledingsplaatafmetingen zijn 1220 * 2440 mm, het breedtebereik is 900 ~ 1500 mm, het lengtebereik is 1800 ~ 4000 mm, het is flexibel genoeg om elke vorm te kunnen maken volgens de winkeltekening.


3. Wat is uw productgarantie?

We bieden 15 jaar garantie op de structuur, samen met PPG-coating van PVDF-oppervlakteafwerking.


Onderzoek