Heb je aluminium schotten gezien Plafond gemonteerd in een ronde?

- Dec 12, 2017 -

Nu aluminium schotten Plafondmaterialen op het gebied van architecturale decoratie worden veel gebruikt, de meeste zijn betegeld in de vorm van plafondweergave op het plafond. In feite kan Aluminium Baffles Ceiling worden aangepast in een heleboel vorm, verschillende decoratie, decoratief effect zal anders zijn.


案例图片1.jpg


Aluminium schotten Plafond in het visuele effect geeft de indruk dat het vierkant is, maar na het gedurfde ontwerp van de ontwerper, de aluminium schotten plafonds monteren met ronde vorm, waardoor een andere visuele uitdrukking. Wood Grain Aluminium Baffle Ceiling met hangende kroonluchter en inkt schilderij decoratie, geven een antieke warm en comfortabel. Klein aluminium keerschot Plafond kan worden verwerkt in een heleboel verschillende vormen, gebogen, golvend, enz., Kan worden aangepast aan de eisen van de klant van een verscheidenheid aan vormen om uw eigenzinnigheid te voldoen.


案例图片2.jpg

 

Bahe Building Materials Manufacturer lange-termijn focus op een verscheidenheid van aluminium eiling productie, produceren Aluminium Baffle Ceiling 500.000 meter per maand, bent u welkom om te informeren.