Hoog profiel en elegant-binnen stadion gordijn muur aluminium paneel project

- Dec 13, 2017 -

Dit stadion bevindt zich in Californië, genaamd Roberts Pavilion, is een    nieuw gebouwde indoor stadion College of Liberal Arts in Californië. Roberts Pavilion gebruikt het PVDF-gordijnpaneel van aluminium voor buitendecoratie, het hele uiterlijk is nobel en helder, trekt veel mensen hebben een impuls om te bezoeken en te genieten van dit uiterlijk. Het buitenste gordijngevel fluor-carbon aluminium enkel paneel heeft een eigenschap van weersbestendigheid, weersbestendigheid kan oplopen tot 30 jaar en de kleur niet vervagen.


5.jpg


Roberts Pavilion is ook uitzonderlijk glanzend en sprankelend in de nacht. Tegenwoordig wordt PVDF Aluminum Curtain Wall Panel geleidelijk toegepast op Wanda, Wal-Mart en andere grote museum-, winkelcentrumprojecten.


1.jpg4.jpgRoberts Pavilion resthal gebruikte het aluminium honingraatpaneel als plafonddecoratie, aluminium honingraatpaneel plafond kan het effect hebben van geluidsisolatie, het is het high-end bouwmateriaal voor interieurtoepassingen.

3.jpg


Maar Roberts Pavilion fitness-zone is meer low-key, gebruik houtnerf Aluminium profiel plafond , aan de ene kant, versterking van de luchtstroom van de ruimte, maar ook toegenomen de flexibiliteit van het interieur en sier voor de toepassing van de aluminium rechthoekige buis .


2.jpg