Bokszak aluminium paneel Design----Restaurantketen

- Nov 30, 2017 -

In termen van voedsel lijkt de stijl van de inrichting van restaurant zinloos. Alleen het bieden van de plaats voor klanten zijn, sommige van de stijlen van de decoratie zelf geadverteerde, terwijl anderen klanten mijmering maken. Het is geen twijfel dat de laatste is niet zo eigenwijs. Dus aan het begin van dit project de enige factor die we hebben overwogen is: het moet hedendaagse.


weergave van de aluminium paneel decoratie

4.jpg
   5.jpg

Dineren eigenlijk is een multi-zintuiglijke ervaring; opwinding index is uit de onverwachte stimulering. Dus, we maken een vreemd scène voor mensen terwijl ze bekende dingen doen om een volledige en ingewikkelde ervaring.


Interieur bokszak aluminium paneel Design

6.jpg    11.jpg

Licht is een tools, die gebruikt om te renderen van emoties, er is altijd temperatuur.

11.jpg    12.jpg    13.jpg    15.jpg    

Aluminium is zowel offensieve en beschermende materialen, wat resulteert in een gevoel van crisis en onzekerheid. Het is ongetwijfeld de beste manier uitdrukkelijk naar de vreemde scène. Het hele project is gewikkeld en splitsen van één materiaal. Het is virtueel en werkelijkheid intervallen, multi-layer fuzzy superpositie van visuele ervaring. Maken vreemde en interessante sfeer. De EU onderhoudt ook het verband tussen de blokken. De grootte van het blok wordt bepaald door het gevoel van veiligheid.


aluminium paneel als het materiaal

1.jpg 2.jpg


Elk stuk van ponsen partities is zoeker. Hieruit blijkt het verhaal van mensen en gebeurtenissen. Alleen de stroom van verhalen zijn levendige, het als figuratieve symbolen, eens je gezien, dit is verdwenen.

8.jpg 9.jpg