Er zijn verschillende soorten aluminium fineer?

- Sep 11, 2017 -

1 houtkern aluminium fineer: het oppervlak van de aluminium fineer die met hout wordt behandeld in het kunst- en ambachtelijke effect van hout, imitatie houtkorrelige aluminiumfineer vanwege zijn patroon prachtige, houtachtige realistische slijtagekenmerken populair bij het publiek.

2 steen aluminium fineer: door een speciaal spuitproces in de aluminium fineeroppervlakte verwerking in steen driedimensionale effect

3 gesneden aluminium fineer: het gebruik van gravure machine in het aluminium fineer oppervlak gesneden vooraf ontworpen goed patroon, gesneden aluminium fineer patroon kan worden aangepast volgens de behoeften van de klant.

4 Ponsen aluminium fineer: Gebruik een digitaal ponsapparaat om gaten in verschillende vormen op het oppervlak van een aluminium fineer te boren, die eventueel kan worden toegevoegd.

5 fluorocarbon aluminium fineer: ook bekend als platte aluminium fineer, de oppervlakte coating met fluor carbon coating, poedercoating, polyester verf spray, fluorocarbon pre-roll vier categorie├źn.


Aluminium fineerfabrikanten kunnen worden aangepast aan de echte behoeften van klanten in een aluminium aluminium fineer, aluminium aluminium fineer, gebogen aluminium fineer en andere vreemde vorm. Deze aluminium fineer praktisch gebruik van een breed scala aan decoratieve sterke.