Wat zijn de vereisten voor de bouw van aluminium fineer plafond?

- Sep 11, 2017 -

Ten eerste: de elastische lijn - volgens het vloerniveau en het ontwerp van de standaard hoogte, langs de muren rond de plafondhoogte van het plafond, en langs de verheffing van de lijn van het plafond, in de muur met een Kiel sub bestand voor de positie van de regel.

Ten tweede: Installeer de hoofdmast - in het spel een goede hoogte van de lijn van het plafond en keel positie lijn, bepalen van de onderkant van de boom-boom en installeren van de hangende bar. De afstand moet zijn tussen 900-1200mm, vereist ook opknoping punten worden gelijkmatig verdeeld.

Derde: de installatie van de belangrijkste Kiel - de afstand moet tussen 900-1200mm, de belangrijkste Kiel met de overeenkomende Kiel opknoping stukken en opknoping te installeren, en de tweede Kiel-installatie is gebaseerd op de geselecteerde aluminium fineer specifieke modellen en de instructies uit te voeren, alsmede de installatie van de oppervlaktelaag en gesp of het product moet worden gebaseerd op de geselecteerde model en instructies uit te voeren.